Ömer dizisinin son bölümünde yaşanan dramatik olaylar izleyicileri şoke etti

Abraham

Üye

Ömer dizisinin son bölümünde yaşanan dramatik olaylar izleyicileri şoke etti​

AnyConv.com__EPuDy6HQb0aXPxl5_D5obQ.jpg

Ömer dizisinin son bölümünde yaşanan dramatik olaylar izleyicileri şoke etti​

Ömer dizisinin son bölümünde yaşanan dramatik olaylar izleyicileri şoke etti. Başrol oyuncusu Yaman karakterini canlandıran Muhammet Haktan Zavlak, dizide ölerek ekranlara veda etti. Zavlak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem hayranlarına hem de dizi ekibine teşekkür etti.

Ömer, Show TV'nin sevilen dizilerinden biri. Dizinin konusu, Ömer adlı bir gencin hayatını değiştiren bir kaza sonrası yaşadıklarını anlatıyor. Ömer, kaza sonucu hafızasını kaybeder ve kendisini yeni bir hayatta bulur. Ömer'in en yakın arkadaşı olan Yaman ise ona destek olmaya çalışır. Ancak Yaman'ın da geçmişiyle ilgili sırları vardır.

Dizinin 13. bölümünde, Yaman'ın eski düşmanları ortaya çıkar ve onu kaçırır. Yaman, Ömer'i korumak için kendini feda eder ve ölür. Bu sahne izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Yaman'ın ölümü dizinin gidişatını da değiştirecek gibi görünüyor.

Muhammet Haktan Zavlak, diziden ayrıldığını Instagram hesabından duyurdu. Zavlak, paylaştığı fotoğrafın altına şu notu yazdı:

"Ömer dizisinde Yaman karakterine hayat vermek benim için büyük bir onurdu. Bu güzel projede yer aldığım için çok mutluyum. Dizi ekibine, yönetmenime, senaristime, oyuncu arkadaşlarıma ve tabii ki siz değerli izleyicilere çok teşekkür ederim. Sizlerin desteği ve sevgisi benim için çok önemliydi. Yaman'ı unutmayın, hep kalbinizde yaşasın. Hepinizi çok seviyorum."

Zavlak'ın paylaşımına binlerce yorum ve beğeni geldi. Hayranları, oyuncuya başarı dileklerini iletti ve onu çok özleyeceklerini söyledi.

Geri