Abraham
Üye
Murat cemcir Ahmet kural küs mü?

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in dostlukları, birlikte rol aldıkları pek çok başarılı projeye imza atmalarıyla biliniyordu. Ancak son zamanlarda ikili arasında soğukluk olduğu söylentileri çıkmıştı. Bu söylentiler, Kural'ın düğününe Cemcir'in katılmamasıyla doğrulanmıştı.
Cemcir, düğüne neden gitmediğini "Ben davetiyeyle değil de LCV ile çağrılan hiçbir yere gitmem" diyerek açıklamıştı. Kural ise geçtiğimiz hafta bir televizyon programında Cemcir ile aralarında "kırgınlık" olduğunu söylemiş, ancak sebebini gizli tutmuştu: "Birlikte çok güzel işler yaptık. Onun bana da benim ona da emeği çoktur.
Şu an kırgın bir dönem geçiriyoruz. Arkadaşlık ve dostluklarda olur böyle şeyler. Üzülüyorum, beraber bu yola çıktık. Bir anda küsüp gitmek kolay değil. İnşallah bir gün barışırız, konuşuruz. Biz düşman olacak insanlar değiliz."
Cemcir ise bir sergi açılışında, Kural'ın "kırgınlık" sözlerine "Kırgınlık değil bıkkınlık var" diye karşılık verdi:
"Ahmet ile 2020'de son bir proje yaptık, yakın zamanda bir şey yapacağımızı sanmıyorum, Allah herkesin yolunu açık etsin, ticari bir anlaşmazlık yoktu aramızda, bunu o da ben de zaten açıklamıştık, aramızda kırgınlık değil bıkkınlık var. Ahmet ile görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de!"