Melike Şahin, İBB'nin öğretmenler için düzenlediği konser etkinliğine katılamadı

Abraham

Üye

Melike Şahin, İBB'nin öğretmenler için düzenlediği konser etkinliğine katılamadı​

indir (56).jpeg

Melike Şahin, İBB'nin öğretmenler için düzenlediği konser etkinliğine katılamadı​

Son dakika magazin haberleri ve güncel magazin olaylarına dair merak ettiğiniz her şey bu yazıda! Bugün magazin dünyasında neler oldu, hangi ünlüler gündeme geldi, kimlerle ilgili ne dedikodular çıktı? İşte size tüm detaylar...

Melike Şahin, İBB'nin öğretmenler için düzenlediği konser etkinliğine katılamadığı için sosyal medyada büyük tepki gördü. Şarkıcı, konser günü fazla rüzgar olduğunu ve ses tellerinin zarar görmemesi için doktorunun kendisine çıkmamasını söylediğini açıkladı. Ancak bu açıklama magazin takipçilerini tatmin etmedi ve Şahin'e "Bahane üretiyor", "Öğretmenlere saygısızlık yapıyor", "Kendini çok büyük sanıyor" gibi eleştiriler yağdı.

Şahin, yaşadığı linç kampanyasına sessiz kalmadı ve bir video ile kendini savundu. Videoyu Instagram hesabından paylaşan Şahin, "Ben bu ülkede kadın olduğum için linç yiyorum. Erkek bir sanatçı olsaydım böyle olmazdı. Benim sesim benim enstrümanım, ona iyi bakmam lazım. Bu konseri çok istiyordum ama sağlık her şeyden önemli. Beni anlamayanlara da saygı duyuyorum ama lütfen bana hakaret etmeyin" dedi.

Bu video da magazin gündemine bomba gibi düştü ve Şahin'e yeni tepkiler geldi. Bazıları Şahin'in kadın olduğu için linç yemediğini, bahane ürettiği için linç yediğini söyledi. Bazıları ise Şahin'in erkek sanatçılara haksızlık yaptığını, onların da zor şartlarda konser verdiğini belirtti. Bazıları da Şahin'e destek vererek, sağlığının önemli olduğunu ve kendisini sevdiklerini ifade etti.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Melike Şahin haklı mı, haksız mı? Sizce bu linç kampanyası kadın olmasından mı kaynaklanıyor? Yorumlarınızı bekliyoruz...

Geri