Delete
Üye
Anadolu Kartalları Filmi Konusu
Uğur İçbak'ın görüntü yönetmeni ve kameraman olduğu bu filmin görsel olarak kötü bir film olmayacağının garantisi gibi geliyor bana. kendisinin çekimlerden ve kamera arkasından gösterdiği kadarı ile burada şilayet edildiği kadar "aşk meşk" filmi gibi durmuyor. ayrıca uğur içbak'ın sivil bir pilot ve ayrıca maket uçak meraklısı olduğu dikkate alınırsa filmde görsel anlamda "bu ne lan böyle uçak mı olur/uçar" denilecek sahne sayısı son derece az belki de hiç olmayacak diye düşünüyorum.
Ömer vargı'yı iyi bir yönetmen olarak görürüm, bu nedenle pilot olma hevesi taşıyan gençlerle ilgili bir film yapacağını duyunca sevindim ve heyecanlandım. ama gel gör ki kendisi sözleriyle biraz filmin havasını bozdu. efendim bir röportajında demiş ki 'bu film sayesinde pilotluk için başvuranların sayısında büyük bir artış olursa başarılı olmuşuz demektir.'
haydaa... ama sinema=sanattır. demek ki sen direkt propaganda filmi çekiyorsun ve bunu söylemekten kaçınmıyorsun. sen sanatçı değil misin? senin görevin insanlara meslek seçimi yaptırmak mı? ben şaşırdım kaldım bu açıklama karşısında.
daha henüz film çekiliyor. sonucun ne olacağını şu an bilemeyiz. vizyona girdiğinde bu filmi izleyeceğim. inşallah o zaman, provakasyon yerine gerçek ve güzel bir film izleme şansına erişiriz.
(eksisozluk)